Doucheputje ontstoppen

doucheputje ontstoppen

Doucheputje verstopt? Laat dan professioneel jouw Doucheputje Ontstoppen door Drain Stop!

Welkom bij Drain Stop, dé specialist in het ontstoppen van doucheputjes. Een verstopt doucheputje kan leiden tot vervelende situaties en wateroverlast in uw badkamer. Gelukkig zijn wij hier om snel en efficiënt uw doucheputje te ontstoppen, zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw douche-ervaring. Ontdek hieronder hoe wij u kunnen helpen bij een verstopte douche afvoer en bekijk onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

Wat is een doucheputje?

Een doucheputje is een kleine opening in de vloer van een douche, meestal met een rooster of deksel, waar het water naartoe stroomt tijdens het douchen. Het doel is om te voorkomen dat water zich ophoopt op de vloer en het snel af te voeren naar de afvoerleidingen. Dit helpt bij het voorkomen van plassen, gladheid en schade aan de vloer en muren. Het putje heeft vaak een verwijderbaar rooster of deksel voor eenvoudige reiniging.

Onze diensten voor een verstopt doucheputje

 • Doucheputje Ontstoppen: Onze hoofddienst is het ontstoppen van doucheputjes. Of het nu gaat om haarophopingen, zeepresten of andere vuilophopingen, wij kunnen uw doucheputje snel en effectief ontstoppen, zodat het water weer vrij kan doorstromen. 
 • Inspectie en Preventie: Naast het ontstoppen van doucheputjes bieden wij ook rioolinspectie en preventieve diensten aan om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Met regelmatig onderhoud en inspectie kunnen we problemen vroegtijdig opsporen en verhelpen. 

Waarom Drain Stop?

 • Ervaren en Deskundig

Bij Drain Stop hebben we een team van ervaren loodgieters die gespecialiseerd zijn in het ontstoppen van doucheputjes. Met hun expertise en kennis weten we precies hoe we verschillende soorten verstoppingen moeten aanpakken. 

Drain Stop is er ook voor rioleringswerken, geurdetectie, wateroverlast, camera-inspectie en andere ontstoppingen.

 • Geavanceerde Apparatuur

We maken gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om uw doucheputje snel en grondig te ontstoppen. Van ontstoppingsveer tot hogedruk reinigingsapparatuur, we hebben alles in huis om zelfs de meest hardnekkige verstoppingen te verhelpen. 

 • Snelle Respons

We begrijpen dat een verstopt doucheputje een urgent probleem is dat zo snel mogelijk moet worden opgelost. Daarom streven we ernaar om binnen de kortst mogelijke tijd ter plaatse te zijn om uw doucheputje te ontstoppen en verdere problemen te voorkomen. 

Wij zijn reeds sinds 2002 bezig als professionele ontstoppingsdienst – Bij een recente enquête bij onze klanten, 94% van onze klanten zeggen dat ze Drain Stop zouden aanbevelen aan hun familie & vrienden. Lees hier de reviews van onze klanten.

Wij hebben al meer dan 450 jobs (verstopte doucheputjes) tot een succesvol einde gebracht. Professionaliteit, kwaliteit en klantenservice vinden wij heel belangrijk.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Hoe weet ik of mijn doucheputje verstopt is?

Een verstopt doucheputje of verstopte afvoer kan zich uiten in verschillende symptomen, waaronder langzaam weglopend water, borrelende geluiden tijdens het douchen, vieze geuren en nare luchtjes in de badkamer en zelfs overstromingen. Als u een van deze symptomen opmerkt, is de kans groot dat uw doucheputje verstopt is. 

2. Kan ik zelf mijn doucheput ontstoppen?

Hoewel sommige milde verstoppingen mogelijk zelf kunnen worden verholpen met behulp van bijvoorbeeld een ontstoppingsmiddel of een ontstoppingsveer, kan een ernstige verstopping het beste worden overgelaten aan een professionele ontstoppingsdienst. Zelf proberen te ontstoppen kan het probleem verergeren en leiden tot schade aan de leidingen. 

3. Hoe lang duurt het ontstoppen van een doucheputje?

 • De duur van het ontstoppingsproces hangt af van verschillende factoren, waaronder de ernst van de verstopping, de toegankelijkheid van het doucheputje en de gebruikte technieken. In de meeste gevallen kunnen we een verstopt doucheputje binnen een uur ontstoppen. 

4. Oorzaken verstopt doucheputje, wat zijn enkele veelvoorkomende zaken?

 • Een verstopt doucheputje kan worden veroorzaakt door ophoping van haar, zeepresten, huidschilfers en vuil dat zich in de verstopte afvoer verzamelt. Ook kunnen voorwerpen zoals sieraden of kleine voorwerpen per ongeluk in de afvoer vallen en een verstopping veroorzaken.

5. Verstopt doucheputje voorkomen. Zijn er preventieve maatregelen die ik kan nemen?

 • Ja, er zijn verschillende preventieve maatregelen die u kunt nemen om verstoppingen in uw doucheputje te voorkomen. Dit omvat het gebruik van een afvoerzeefje om haren op te vangen, regelmatig reinigen van het putje, vermijden van het wegspoelen van grote hoeveelheden haar of zeepresten, en het gebruik van een afvoerreiniger op enzymenbasis om opbouw te voorkomen.

6. Wat zijn de risico's van het zelf ontstoppen van het doucheputje?

 • Hoewel het zelf ontstoppen van het doucheputje effectief kan zijn voor eenvoudige verstoppingen, brengt het ook risico’s met zich mee. Onjuist gebruik van ontstoppingsmiddelen, chemische producten zoals baking soda en azijn of apparatuur kan leiden tot beschadiging van de afvoerleidingen, het putje zelf of zelfs persoonlijk letsel veroorzaken. Bij twijfel is het verstandig om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen om verdere problemen te voorkomen.

"Bij Drain Stop staan we klaar om al uw rioolproblemen op te lossen met onze professionele ontstoppingsdienst voor een verstopte doucheput en expertise met rioleringswerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat!"

Hoe kun je ons bereiken?

Heeft u last van een verstopt doucheputje en heeft u professionele hulp nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Drain Stop. Wij staan klaar om u te helpen en uw doucheputje snel en efficiënt te ontstoppen, zodat u weer kunt genieten van een probleemloze douche-ervaring. 

Contacteer ons

via e-mail

info@drainstop.be

Contacteer ons

via telefoon

0477037014

Contacteer ons

E-mail Formulier

U kan ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0477/03.70.14, door een e-mail te sturen of door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Contacteer ons

  E-mail Formulier

  Doucheputje laten ontstoppen? U kan ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0477/03.70.14, door een e-mail te sturen of door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   EMAIL
   BEL ONS
   Jouw lokale ontstoppingsdienst - 0477 03 70 14 - info@drainstop.be
   This is default text for notification bar