Camera-inspectie

Camera-inspectie

Welkom bij Drain Stop: Uw Specialist in Camera-inspectie

Drain Stop is uw toegewijde partner voor professionele camera-inspecties van rioleringssystemen in gans België. Met onze geavanceerde camera-inspectietechnologieën kunnen we nauwkeurig de staat van uw riolering controleren en eventuele problemen snel identificeren. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten en antwoorden op veelgestelde vragen.

Onze diensten

 • Rioolinspectie met camera Onze ervaren technici gebruiken hoogwaardige camera’s om een gedetailleerd beeld te krijgen van de binnenkant van uw rioleringssysteem. Hierdoor kunnen we eventuele schade, verstoppingen, lekkages en andere problemen detecteren.
 • Nauwkeurige diagnose Dankzij onze camera-inspecties kunnen we snel en nauwkeurig de oorzaak van uw rioolproblemen diagnosticeren. Dit stelt ons in staat om een effectieve oplossing te bieden en onnodige kosten voor onnodige reparaties te vermijden.
 • Preventief onderhoud Met regelmatige camera-inspecties kunnen we potentiële problemen vroegtijdig identificeren en aanpakken, waardoor kostbare reparaties in de toekomst worden voorkomen. Preventief onderhoud is essentieel om de goede werking van uw riolering te waarborgen.
 • Gedetailleerde rapportage Na afloop van de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport met foto’s en video’s van de bevindingen. Dit helpt u om een beter inzicht te krijgen in de staat van uw riolering en om weloverwogen beslissingen te nemen over eventuele vervolgacties.

Wij zijn nu reeds sinds 2002 bezig als professionele ontstoppingsdienst – Bij een recente enquête bij onze klanten, 94% van onze klanten zeggen dat ze Drain Stop zouden aanbevelen aan hun familie & vrienden. Lees hier de reviews van onze klanten.

Wij hebben al meer dan 1500 jobs (rioleringswerken) tot een succesvol einde gebracht. Professionaliteit, kwaliteit en klantenservice vinden wij heel belangrijk.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Hoe vaak moet ik mijn riolering laten inspecteren?

Het wordt aanbevolen om uw riolering minstens één keer per jaar te laten inspecteren om eventuele problemen vroegtijdig te detecteren.

2. Zijn camera-inspecties schadelijk voor mijn riolering?

Nee, onze camera-inspecties zijn volkomen veilig voor uw rioleringssysteem. We gebruiken geavanceerde camera’s die speciaal zijn ontworpen voor inspectiedoeleinden en geen schade veroorzaken aan de leidingen.

3. Hoe lang duurt een camera-inspectie?

De duur van een camera-inspectie hangt af van de omvang van uw rioleringssysteem en de complexiteit van het probleem. Over het algemeen duurt een inspectie tussen de 30 minuten en een uur.

4. Kan ik zelf een camera-inspectie uitvoeren?

Het wordt sterk aanbevolen om een professionele technicus in te schakelen voor een camera-inspectie, aangezien deze beschikt over de juiste expertise en apparatuur om een nauwkeurige diagnose te stellen.

5. Hoe maak ik een afspraak voor een camera-inspectie?

U kunt eenvoudig een afspraak maken door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail of het online formulier op onze website in te vullen. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

"Bij Drain Stop streven we naar maximale klanttevredenheid door middel van professionele camera-inspecties en nauwkeurige diagnoses. Neem vandaag nog contact met ons op voor een inspectie van uw rioleringssysteem!"

Hoe kun je ons bereiken?

Contacteer ons

via e-mail

info@drainstop.be

Contacteer ons

via telefoon

0477037014

Contacteer ons

E-mail Formulier

U kan ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0477/03.70.14, door een e-mail te sturen of door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Contacteer ons

  E-mail Formulier

  U kan ons altijd contacteren via het telefoonnummer 0477/03.70.14, door een e-mail te sturen of door gebruik te maken van het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   EMAIL
   BEL ONS
   Jouw lokale ontstoppingsdienst - 0477 03 70 14 - info@drainstop.be
   This is default text for notification bar